Samarbetsrelease mellan Papilly och AGP

A-gruppen Partners AB har ingått ett brett samarbete med Papilly AB. Papilly arbetar inom området preventiv stresshantering och stressrelaterad psykisk ohälsa, där de erbjuder bland annat ett digitalt stresshanteringsprogram, stresskurser, samtalsstöd och föreläsningar mot företag och institutioner. Samarbetet för A-gruppen Partners kommer innebära att vi utökar antalet tjänster inom stress som ligger helt i linje med A-gruppen Partners övriga tjänster. I många fall kan stress leda till självmedicinering av alkohol och droger, och där ser vi en klar koppling mellan Papilly och A-gruppen Partners verksamhetsområden, säger Jonas Gunell, VD på A-gruppen Partners AB.

AGP och Papilly

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *