A-gruppen Partners skriver avtal med Staccs

Staccs är en plattform där artister kan streama deras uppträdanden och få betalt med full transparens. Användarna kan streama konserter av de artister de vill se och betala för det, till en början kommer det vara en freemium-tjänst.

Vi vet av erfarenhet att arbetet som artist, med i många fall otrygga anställningsformer, kan leda till stressrelaterad ohälsa. Vi känner ett stort ansvar för de artister vi samarbetar med, och för att förebygga eventuell psykisk ohälsa som kan resultera i olika former av missbruk och beroende. Därför känns det väldigt bra att vi nu tecknat avtal med A-gruppen Partners AB som kan erbjuda ett stort team av människor med gedigen utbildning och erfarenhet av stresshantering och beroendeproblematik, säger Jimmie Ullberger, VD på Staccs.

I många fall kan stress och psykisk ohälsa leda till självmedicinering av alkohol och droger, och Staccs kommer få tillgång till allt de kan komma att behöva under A-gruppen Partners paraply, säger Jonas Gunell, VD på A-gruppen Partners AB.

AGPStaccs

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *