Ledning

Jonas Gunell
VD

Jonas har arbetat inom Bank och Försäkring och började sin yrkes­karriär på Skandia Försäkrings­konsult 1993. Under sammanlagt 16 år jobbade Jonas som tjänste­pensions rådgivare och mäklare samt kapital­förvaltare för framförallt större och medelstora företag. Från 2009 och framåt har Jonas främst varit engagerad i ett antal startups samt jobbat som rådgivare och affärs­utvecklare.

Simone Scalenghe
Försäljningschef

Simone Scalenghe är nationalekonom i botten och har arbetat inom Bank och Försäkring under drygt 14 år, främst i form av medgrundare och partner på den fristående finansiella rådgivningsaktören Exceed. Under de senaste 5 åren har Simone bistått en rad entreprenörer i samband med olika former av förändringsresor. Simone kommer närmast från en Vd-roll på Blueberry Lifestyle.

Ulf Söderberg
Affärsutvecklingschef

Ulf Söderberg är serieentreprenör med över 20 års erfarenhet inom hälsa, och en av nyckelpersonerna för avskaffandet av apoteks­monopolet. Var med och startade Network of Excellens på Karolinska Institutet. Är även grundare till det börsnoterade företaget Papilly. Har gedigen kunskap inom psykologisk ohälsa och folkhälsa.

Michaela Murray
Office manager, Client Manager

Michaela Murray har de senaste 10 åren varit verksam inom området hälsa och är utbildad stress­terapeut och livscoach. Hon har även varit med i flertalet startups, medgrundare till det börs­introducerade företaget Papilly där Michaela var med från starten och även satt med i styrelsen fram till 2015. Förutom sitt engagemang i A-gruppen driver Michaela idag ett eget bolag inom hälsa, och hon har en gedigen kunskap inom psykologisk ohälsa.